Uudet Superior-teemahuoneet

14.6.2018

Hotel Haaga Central Parkin uusitut Superior-teemahuoneet vievät sinut ihanasti unten maille. Suomalaisen luonnon rauhoittavaan huomaan, sadettavaan suihkuun ja raikkaaseen tuoksumaailmaan.

Huoneita on sisustettu kolmella eri teemalla: metsänvihreä keskuspuisto-aiheinen Central Park, ilta-auringossa kylpevä Hygge ja viileän sininen Wellness.

Green Key -hotellina ihailemme kotimaisen Woodion kierrätetystä puukomposiitista valmistettua design-pesualtaitamme, jotka ovat 100%:sti biohajoavaa materiaalia. Saarnipuun käyttö paneeleissa ja kalusteissa, sekä rauhoittava värimaailma luovat kodikasta tunnelmaa. Saarnikalusteet ovat saaneet muotoilustaan arvotetun Red Dot Award -palkinnon.

TV, sisältäen Chromecast-jakolaitteen, nettiyhteys ja muut tekniset ratkaisut ovat uusinta teknologiaa ja A+ energialuokkaa. Kahvikumppanimme Löfbergs tuottaa luomusertifioitua reilun kaupan kahvia.

Tärkeintä on kuitenkin hyvä yöuni, mittatilaustyönä hotelliin valmistetuissa ihanan ylellisissä Queen-vuoteissa. Vuodetekstiilit, tyynyt ja peitot ovat huolella asiakkaidemme tarpeisiin valittuja. Vanhat kalusteet huoneista lahjoitimme eteenpäin.

Talon tarjoamat hyvinvointipalvelut, saunat, uima-allas, kuntosali, ohjatut liikuntatunnit ja upea läheinen keskuspuiston luonto sisältyvät huonehintaamme, samoin tuore ja terveellinen aamiainen.

Ihan parasta on kuitenkin ihana henkilökuntamme, täällä juuri Sinua varten. Ystävällinen, iloinen ja asiantunteva henkilöstömme saa jatkuvasti loistavaa palautetta asiakkailtamme.

Tervetuloa Hyvän Olon Hotelliin – teemme päivästäsi paljon paremman!

VARAA HUONE >>

Hotel Haaga Central Park on hyvän olon hotelli Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksemme arvoja ja olemme työskennelleet pitkäjänteisesti vastuullisuuden lisäämiseksi. Tunnustuksena kehitystyöstä on hotellimme saanut kansainvälisen Green Key sertifikaatin.

Lisätietoja: Päivi Laine, General Manager, Hotel Haaga Oy, paivi.laine(at)haaga.fi, puh. +358 40 139 8383, www.hotelhaaga.fi

fiFinnish
Scroll to Top